Пробиотици

Фирма Лактина предлага нова генерация пробиотици с млечнокисели бактерии, изолирани от естествени природни източници в България, специално подбрани съобразно техните функционално - здравни характеристики. Известни са полезните свойства на млечнокиселите бактерии като основни биологични регулатори на храносмилателния тракт. В пробиотичните продукти на Лактина са включени комплекс от щамове Lactobacillus bulgaricus - с техните уникални качества и здравословни ефекти като: укрепване и стимулиране на имунната система, възстановяване на полезната чревна микрофлора, подобряване и нормализиране на процесите в стомашно - чревния тракт, които водят до подобрявне на здравето на хората и продуктивността на животните.

Произвежданите лиофилизирани пробиотични активни субстанции фирмата предоставя за окончателна търговска реализация и дистрибуция на Кенди ООД.

Особен интерес представляват наложилите се вече на местния и външен пазар продукти от серията Лактофлор - таблети и капсули - Био плюс, Про-диет, както и такива с билкови добавки - Биостимулатор с жен шен, Антистрес с жълт кантарион и Хепатобионт с добавка на розово масло. Лактина и Кенди ООД създадоха съвместно нови иновационни продукти пробиотици - готови формули: Actiflora Synbiotic (Pre/Probiotic) capsules, Actiflora Synbiotic (Pre/Probiotic) Chewable Tablets и Actiflora Synbiotic VCapsules, които са одобрени след продължителни изпитания от FDA за реализация на пазара в САЩ.


Категории: Здраве и красота, Хранителни добавки

Намерете в: ЛАКТИНА


Да Не

Подобни продукти и услуги

Капсули А-Я

Цена: 6.90 лв.

А-Я Първият билков екстракт побеждаващ...

Валериана (Valeriana officinalis...

Глог - (Crataegus pinnatifida)

Жълт кантарион – (Hypericum perforatum)...

Билкова таблетка

АБАНА

Цена: 1.72 лв.

Изгаряне на мазнина

1 2 3 4 ... 50 51 52 » 

Новини

Близо 14 000 деца напуснали училище минала година

28.04.2015 13:16Източник: Dariknews.bg

13 800 деца са напуснали общообразователните школа през учебната 2013/2014 година. От тях 11 800 са напусналите ученици в основното образование, ...

Пиян водач преобърна ТИР с жито на Е-79 край Сандански

28.04.2015 12:02Източник: Dariknews.bg

ТИР, превозващ жито за Гърция, се преобърна на главен път Е-79 край Сандански. 53-годишният водач на автомобила с пазарджишка регистрация е ...